Brand

Tradició i passió per l’ofici

L’ofici de florista és allò arrelat a la nostra manera de viure, és la passió que sentim per la naturalesa, l’aire.., la terra.., les olors…  Nosaltres hem nascut envoltades de flors i les mans dels nostres avis i pares ens han ensenyat la força que gràcies a elles podem transmetre sentiments. 

El concepte de l’ofici de floristes no ha canviat per nosaltres generació darrera  generació. Ventura floristes és una espai modern acompanyat d’una experiència polivalent que ens permet adaptar-nos als gustos dels nostres clients i les tendències de la demanda del mercat. Som una botiga que ens adaptem i personalitzem els nostres treballs amb la millor varietat i qualitat de flors i plantes. 

 

Més de 95 anys d'història

Hem estat una família vinguda d’aquí i d’allà, vam fer arrels a Badalona als inicis del 1800 i amb el pas dels anys hem conegut persones molt interessants que han format i formen part de les nostres vides. 

El camí ha estat un gran viatge, sempre ben acompanyats de les plantes i les flors, que han estat i segueixen sent el “pal de paller”. L’avi Francesc Ventura i Campany va ser el precursor de la nissaga de floricultors, horticultors i floristes, que actualment es troba en la seva cinquena generació. Va tenir establiments al carrer de l’Alegria, a Sant Gervasi de Cassoles, i al carrer de Santa Àgueda, a Gràcia (Barcelona).

Francesc Ventura i Brunet va continuar el negoci però va morir molt jove i la seva esposa, l’Àngela, es va posar al capdavant del negoci i el va regentar amb fermesa i compromís. 

Espai Ventura

L’equip Ventura floristes destaquem per oferir el millor servei i la millor qualitat, cuidant fins el mínim detall, perquè l’experiència del client sigui la millor possible. Des de que entra a la botiga o visita la nostra tenda online, fins que les flors i plantes arriben al seu destí. 

Espai Ventura està format per diferents espais que volem que coneguis: 

Planta exterior

Espai dedicat a la planta exterior, diferenciant la de temporada i la vivaç i arbustiva, i donant un consell acurat per el bon funcionament de cada planta. 

La botiga

La botiga està dissenyada i pensada per ser un oasis enmig de la ciutat, un lloc on trobareu un seguit de materials que separem per gama de colors i temàtica, fent més fàcil la trobada d’aquell petit detall de decoració, aquella planta que es necessita en cada lloc o del ram d’aniversari perfecte per aquella persona especial.  

L'obrador

El nostre espai de treball ple de creativitat on posem tots els nostres coneixements amb les millors flors i plantes, per entregar els encàrrecs tant esperats als nostres clients.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?