Jardins verticals

Jardins que es mantenim sols

És genial sentir-nos a gust a casa nostra, amb mobles còmodes i la decoració que ens representa. I si us agrada que el vostre petit oasi tingui plantes d’interior connectant-vos amb la natura, imagineu com quedaria un quadre vegetal a la paret?

Nosaltres sí que ens ho imaginem, quedaria fantàstic. Amb molses i plantes preservades, del color que vulgueu, evocant el vostre espai preferit. Sense manteniment. Un quadre a la paret però amb vida.

Jardins que es conformen amb poc

Un jardí vertical d’interior o exterior, amb plantes que poden viure en un interior assolellat o a l’exterior,  crasses o suculentes, cactus. Plantes de poc manteniment, poques necessitats de reg i creixement lent.

Un jardí de paret, un jardí viu i que irradia vida, una paret decorada amb plantes, tantes com vulgueu. Nosaltres ens encarreguem del muntatge, vosaltres només de gaudir-ho.

Una jungla en una paret

Una paret amb plantes, poques o moltes, al vestíbul d’una empresa, a una botiga, a la galeria o a la terrassa de casa vostra.

Combinar plantes verdes i de flor, de sol o d’ombra, plantes que pengen i s’enreden amb les del costat.

Nosaltres us muntarem l’estructura, el sistema de reg, triarem plegats les plantes, adaptades sempre al medi on viuran, les plantarem i instal·larem.

Us garantim un efecte espectacular, des d’una selva boscosa a un jardí d’heures. Una autèntica jungla urbana.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?