Creacions amb flors

Territori
de flors

Tenim l’enorme privilegi de viure en un clima mediterrani, amb hiverns suaus i estius temperats, en un ambient idoni per estar envoltats de plantes i flors tot l’any. Busquem constantment la màxima qualitat en totes les flors i verds que oferim, prioritzant la compra a productors locals del Maresme, al Mercat de la Flor i collint directament les plantes que conreem al nostre viver de Badalona. Perquè el nostre objectiu és que pugueu gaudir dels rams de flors naturals a casa vostra tant temps com sigui possible. 

Rams de flors personalitzats

Quan entreu a la botiga o ens encarregueu un ram, sempre us fem una sèrie de preguntes: què us agradaria, quins colors, quin estil, si preferiu algun tipus de flor en concret… a més, quan ens expliqueu qui ho rebrà, quins són els seus gustos o si és una ocasió especial, el resultat és que aquell ram acaba tenint ànima, la de la vostra estima quan l’encarregueu i la nostra il·lusió quan el treballem.  

El nostre món de creacions

Peònies a la primavera, gira-sols a l’estiu, branques de verds a la tardor, ranuncles a l’hivern. Veure passar les estacions a través de les flors, plasmar els seus colors als vostres rams, esperar la primavera per afegir frèsies amb aquella olor tan subtil que desprenen, anhelar l’alegria i generositat de les dàlies a l’estiu. Crear seguint el ritme de la natura i aprofitant els elements que la ens ofereix.  

Productes relacionats

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?