Empreses

Sentir-se bé entre plantes

Oferim un servei de plantes i flors per a empreses perquè creiem que aixecar la vista de l’ordinador i veure una orquídia damunt la taula, una jardinera amb plantes crasses davant nostre, o una planta que veiem dia a dia com creix al costat de la finestra, alegra l’ànim. Les plantes en un despatx són les aliades perfectes per crear un ambient amable i disminuir l’estrès. Les companyes de feina ideals.

Espais impecables

Les plantes en un despatx creen un ambient més distès, decorar amb flors un espai ens transporta a un lloc cuidat i que procura donar una bona imatge. Us oferim jardineres amb plantes o flors per decorar les oficines, arranjaments florals corporatius, rams de flors que podem venir periòdicament a renovar, per embellir les sales de reunions, halls, botigues, el que creieu que necessiteu per a fer la vostra feina més agradable.

Us ajudem a regalar

Enviar un ram de flors naturals per agrair una reunió ben feta, per a felicitar un aniversari, celebrar un naixement, per enviar un missatge personalitzat en una època digitalitzada. Us podem dissenyar un detall d’empresa personalitzat o qualsevol idea que tingueu. Contacteu amb nosaltres i ens encarreguem de fer-vos quedar bé i ajudar-vos a transmetre el missatge que vulgueu donar.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?