Passió per
la natura

Creativitat i sensibilitat

Posem amor a cada creació i fem que aquesta professió esdevingui un autèntic art.

Aire, olors i
colors

L’aire que ens guia en cada treball fruit de la visió i els moviments de la natura; l’olor que et transporta en el temps i en els records; els colors que ens parlen de cada estació…. Tot això queda plasmat en cada centre, en cada un dels rams que preparem.

Generació rere generació

La nostra família ha crescut envoltada de flors. Besavis, avis, pares tots les treballaven amb les mans.

Més de 95 anys
d'història

Hem estat una família vinguda d’aquí i d’allà que va fer arrels a Badalona fa més de dos segles, als inicis del 1800.

El camí ha estat un gran viatge, sempre ben acompanyats de les plantes i les flors, que han estat i segueixen sent el “pal de paller”. L’avi Francesc Ventura Campany va ser el precursor de la nissaga de floricultors, horticultors i floristes, que actualment es troba en la seva cinquena generació. Va tenir establiments al carrer de l’Alegria, a Sant Gervasi de Cassoles, i al carrer de Santa Àgueda, a Gràcia (Barcelona).

 Els avis Paco i Maria van tornar a Badalona per continuar amb el viver de plantes i van obrir la primera botiga de flors. Els van seguir en Josep Ma i l’Electa, i en l’actualitat són l’Anna i la Mireia les qui estan al capdavant de VENTURA floristes. 

2020

Ara iniciem una nova etapa. La Il·lusió per continuar sempre, sempre endavant. Hem renovat la nostre imatge corporativa i hem estrenat pàgina web i ecommerce.

2012
Hem tornat a casa!

Amb gran il·lusió vam tornar a casa. Tornem a estar a la mateixa adreça de Badalona, però en un espai nou.

2010
Un impàs

La botiga del Carrer Sant Pau va ser una llarga espera…

2009
Tancant records

El canvi més fort i gran es va fer en aquest moment, es van tancar records per obrir un altre capítol. Trencar murs per avançar.

1995
Canviant…

De la mà de l’Alfons Tost es va fer una reforma trencadora. Vam passar de la fusta al ferro forjat. Materials contundents i ferms per avançar amb decisió.

1979
Nous canvis

Una nova botiga va significar una gran ampliació, en Josep Ma i l’Electa tenien per davant anys de molta feina i grans moments.

1975
Hivernacle

Les hortènsies van ser durant anys les reines del viver, es treballava sense maquinària, amb cistelles com transport. Tot començava.

1967
Exportacions

Els primers cultivadors d’hortènsia. Anys de feina intensa i d’exportacions arreu.

1963
La “Bombonera”

Amb en Josep Ma Ventura al capdavant es va fer una ampliació molt important i moderna en el seu moment.

1959
Canviant

Amb la primera furgoneta es van poder fer feines totalment diferents ja que el transport era més fàcil.

1950
Amb fermesa

Dues generacions, els dos Francesc Ventura lluitant conjuntament per avançar amb gran perseverança.

1945
Renovació

Uns anys després es va fer una renovació i petita ampliació de la botiga.

1939
Primer transport

La bicicleta era el primer mitjà de transport que es tenia per poder repartir tot tipus de planta i flor.

1932
Cultivant

El viver i la botiga eren el lligam entre la horticultura i la floricultura. Planta i flor sempre agafades de la mà.

1922
La primera il·lusió

Amb gran il·lusió la iaia Maria seguint amb la flor va obrir la seva primera botiga a la mateixa ubicació que estem ara.

1903
Els nostres orígens

En Francesc Ventura Brunet va seguir els passos del seu pare treballant la flor i la planta.

La botiga

L'obrador

El jardinet

L’equip de Ventura floristes destaquem per oferir el millor servei i un producte de qualitat, cuidant al màxim tots els detalls perquè la teva experiència al nostre costat sigui sempre positiva. Des del moment en què entres a la botiga o visites la nostra botiga online, fins que les flors i plantes arriben al seu destí, procurem donar-te la millor atenció i fer realitat les teves peticions.

Espai Ventura està format per diferents espais que volem que coneguis:

El Jardinet
Espai dedicat a la planta exterior, amb una zona exclusiva per a la planta i flor de temporada i una altra per a la planta vivaç i arbustiva. Si t’enamores d’alguna d'elles, et donarem els consells més adients perquè et creixin sanes i esplèndides.
La botiga
La botiga està dissenyada i pensada per ser un oasis enmig de la ciutat, un lloc on trobareu un seguit de materials que separem per gama de colors i temàtica, fent més fàcil la trobada d’aquell petit detall de decoració, aquella planta que es necessita en cada lloc o del ram d’aniversari perfecte per aquella persona especial.
L’obrador
El nostre espai de treball és un viver de flors i plantes naturals on la creativitat no té límits. Aquí posem tot el nostre coneixement i imaginació al teu servei per tal d’elaborar les millors creacions. Et sorprendrem!
Previous slide
Next slide

Responsables amb el medi ambient

Amb els anys hem anat adquirint més conscienciació per la cura del planeta, el que s’ha vist traduït en l’impuls d’accions per promoure la sostenibilitat de la nostra empresa i ser més respectuosos amb el medi ambient.  

 En l’actualitat hem optant per substituir de manera progressiva l’electricitat de la botiga per fonts 100% renovables i procurem emprar transport sostenible per al lliurament de les comandes online, com és el cas de la bicicleta. Pel que fa a l’embolcall de les flors, hem minimitzat l’ús de plàstics i derivats, optant per alternatives com ara el paper reciclat. Quant a les flors, donem prioritat a la compra de productors del Maresme, fomentant el km0 i invertint en producció local.  

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?