Passi贸 per
la natura

Creativitat i sensibilitat

Posem amor a cada creaci贸 i fem que aquesta professi贸 esdevingui un aut猫ntic art.

Aire, olors i
colors

L鈥檃ire que ens guia en cada treball fruit de la visi贸 i els moviments de la natura; l’olor que et transporta en el temps i en els records; els colors que ens parlen de cada estaci贸鈥. Tot aix貌 queda plasmat en cada centre, en cada un dels rams que preparem.

Generaci贸 rere generaci贸

La nostra fam铆lia ha crescut envoltada de flors. Besavis, avis, pares tots les treballaven amb les mans.

M茅s de 95 anys
d'hist貌ria

Hem estat una fam铆lia vinguda d鈥檃qu铆 i d鈥檃ll脿 que va fer arrels a Badalona fa m茅s de dos segles, als inicis del 1800.

El cam铆 ha estat un gran viatge, sempre ben acompanyats de les plantes i les flors, que han estat i segueixen sent el 鈥減al de paller鈥. L鈥檃vi Francesc Ventura Campany va ser el precursor de la nissaga de floricultors, horticultors i floristes, que actualment es troba en la seva cinquena generaci贸. Va tenir establiments al carrer de l鈥橝legria, a Sant Gervasi de Cassoles, i al carrer de Santa 脌gueda, a Gr脿cia (Barcelona).

聽Els avis Paco i Maria van tornar a Badalona per continuar amb el viver de plantes i van obrir la primera botiga de flors. Els van seguir en Josep Ma i l鈥橢lecta, i en l’actualitat s贸n l鈥橝nna i la Mireia les qui estan al capdavant de VENTURA floristes.

2020

Ara iniciem una nova etapa. La Il路lusi贸 per continuar sempre, sempre endavant. Hem renovat la nostre imatge corporativa i hem estrenat p脿gina web i ecommerce.

2012
Hem tornat a casa!

Amb gran il路lusi贸 vam tornar a casa. Tornem a estar a la mateixa adre莽a de Badalona, per貌 en un espai nou.

2010
Un imp脿s

La botiga del Carrer Sant Pau va ser una llarga espera鈥

2009
Tancant records

El canvi m茅s fort i gran es va fer en aquest moment, es van tancar records per obrir un altre cap铆tol. Trencar murs per avan莽ar.

1995
Canviant鈥

De la m脿 de l鈥橝lfons Tost es va fer una reforma trencadora. Vam passar de la fusta al ferro forjat. Materials contundents i ferms per avan莽ar amb decisi贸.

1979
Nous canvis

Una nova botiga va significar una gran ampliaci贸, en Josep Ma i l鈥橢lecta tenien per davant anys de molta feina i grans moments.

1975
Hivernacle

Les hort猫nsies van ser durant anys les reines del viver, es treballava sense maquin脿ria, amb cistelles com transport. Tot comen莽ava.

1967
Exportacions

Els primers cultivadors d鈥檋ort猫nsia. Anys de feina intensa i d鈥檈xportacions arreu.

1963
La 鈥淏ombonera鈥

Amb en Josep Ma Ventura al capdavant es va fer una ampliaci贸 molt important i moderna en el seu moment.

1959
Canviant

Amb la primera furgoneta es van poder fer feines totalment diferents ja que el transport era m茅s f脿cil.

1950
Amb fermesa

Dues generacions, els dos Francesc Ventura lluitant conjuntament per avan莽ar amb gran perseveran莽a.

1945
Renovaci贸

Uns anys despr茅s es va fer una renovaci贸 i petita ampliaci贸 de la botiga.

1939
Primer transport

La bicicleta era el primer mitj脿 de transport que es tenia per poder repartir tot tipus de planta i flor.

1932
Cultivant

El viver i la botiga eren el lligam entre la horticultura i la floricultura. Planta i flor sempre agafades de la m脿.

1922
La primera il路lusi贸

Amb gran il路lusi贸 la iaia Maria seguint amb la flor va obrir la seva primera botiga a la mateixa ubicaci贸 que estem ara.

1903
Els nostres or铆gens

En Francesc Ventura Brunet va seguir els passos del seu pare treballant la flor i la planta.

La botiga

L'obrador

El jardinet

L鈥檈quip de Ventura floristes destaquem per oferir el millor servei i un producte de qualitat, cuidant al m脿xim tots els detalls perqu猫 la teva experi猫ncia al nostre costat sigui sempre positiva. Des del moment en qu猫 entres a la botiga o visites la nostra botiga online, fins que les flors i plantes arriben al seu dest铆, procurem donar-te la millor atenci贸 i fer realitat les teves peticions.

Espai Ventura est脿 format per diferents espais que volem que coneguis:

El Jardinet
Espai dedicat a la planta exterior, amb una zona exclusiva per a la planta i flor de temporada i una altra per a la planta viva莽 i arbustiva. Si t鈥檈namores d鈥檃lguna d'elles, et donarem els consells m茅s adients perqu猫 et creixin sanes i espl猫ndides.
La botiga
La botiga est脿 dissenyada i pensada per ser un oasis enmig de la ciutat, un lloc on trobareu un seguit de materials que separem per gama de colors i tem脿tica, fent m茅s f脿cil la trobada d鈥檃quell petit detall de decoraci贸, aquella planta que es necessita en cada lloc o del ram d鈥檃niversari perfecte per aquella persona especial.
L鈥檕brador
El nostre espai de treball 茅s un viver de flors i plantes naturals on la creativitat no t茅 l铆mits. Aqu铆 posem tot el nostre coneixement i imaginaci贸 al teu servei per tal d鈥檈laborar les millors creacions. Et sorprendrem!
Previous
Next

Responsables amb el medi ambient

Amb els anys hem anat adquirint m茅s conscienciaci贸 per la cura del planeta, el que s鈥檋a vist tradu茂t en l鈥檌mpuls d鈥檃ccions per promoure la sostenibilitat de la nostra empresa i ser m茅s respectuosos amb el medi ambient.聽

En l鈥檃ctualitat hem optant per substituir de manera progressiva l鈥檈lectricitat de la botiga per fonts 100% renovables i procurem emprar transport sostenible per al lliurament de les comandes online, com 茅s el cas de la bicicleta. Pel que fa a l鈥檈mbolcall de les flors, hem minimitzat l鈥櫭簊 de pl脿stics i derivats, optant per alternatives com ara el paper reciclat. Quant a les flors, donem prioritat a la compra de productors del Maresme, fomentant el km0 i invertint en producci贸 local.聽