Roses de Sant Jordi sostenibles: Com triar i rebre flors respectuoses amb el medi ambient

La festivitat de Sant Jordi és una tradició catalana que se celebra cada any el 23 d’abril, en la qual es regalen roses i llibres. A Ventura Floristes, ens enorgullim d’oferir als nostres clients roses de Sant Jordi sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. En aquest article, t’explicarem com triar i rebre flors sostenibles en la nostra floristeria en línia.

Per què triar roses sostenibles?

Les roses sostenibles són aquelles que es conreen i produeixen de manera respectuosa amb el medi ambient, sense utilitzar productes químics nocius i amb un mínim impacte en l’entorn natural. A més, les flors sostenibles solen tenir una vida útil més llarga i són més resistents que les flors convencionals, cosa que significa que podràs gaudir d’elles durant més temps.

Com triar roses sostenibles en Ventura Floristes?

A Ventura Floristes, ens esforcem per oferir als nostres clients roses sostenibles de la màxima qualitat. Per a això, seleccionem acuradament als nostres proveïdors i ens assegurem que compleixin amb els nostres estàndards de sostenibilitat. A més, les nostres roses sostenibles es conreen en hivernacles ecològics i es transporten en envasos reciclables.

Si vols assegurar-te que estàs triant roses sostenibles en Ventura Floristes, cerca el segell de sostenibilitat en la nostra web. Aquest segell garanteix que les roses que estàs comprant han estat produïdes de manera respectuosa amb el medi ambient i que compleixen amb els nostres estàndards de qualitat.

La recollida en botiga: una opció sostenible

Si vols ser encara més sostenible, et recomanem triar l’opció de recollida en botiga en lloc del lliurament a domicili. D’aquesta manera, reduiràs les emissions de CO2 associades al transport i podràs gaudir de les teves roses sostenibles de Sant Jordi de manera immediata. A més, en Ventura Floristes, t’oferim la possibilitat de personalitzar les teves roses sostenibles amb un missatge especial per a la persona que les rebrà. D’aquesta manera, podràs fer un regal únic i sostenible que serà recordat durant molt de temps.

Consells per a mantenir les teves roses sostenibles de Sant Jordi

Una vegada que hagis rebut les teves roses sostenibles de Sant Jordi, és important que les cuidis adequadament perquè durin el màxim possible. A continuació, t’oferim alguns consells per a mantenir les teves roses sostenibles en perfectes condicions:

Conclusió

A Ventura Floristes, ens enorgullim d’oferir als nostres clients roses de Sant Jordi sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Si vols fer un regal únic i sostenible, no dubtis a triar les nostres roses sostenibles i personalitzar-les amb un missatge especial. A més, recorda que l’opció de recollida en botiga és una forma sostenible de rebre les teves flors i de reduir les emissions de CO2 associades al transport. Feliç Sant Jordi!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?