Cures del teu avet natural per Nadal

El Nadal està molt a la vora i és hora de preparar la decoració! Si ets dels quals prefereixen un avet natural per a donar-li aquest toc especial a la teva llar, és important saber com cuidar-lo perquè llueixi radiant durant tota la temporada. En Ventura Floristes, entenem la importància de mantenir el teu avet fresc i bell, per la qual cosa aquí et deixem alguns consells per a assegurar-te que el teu arbre es vegi espectacular durant les festes.

Tria l'avet perfecte

Quan vagis a comprar el teu avet, assegura’t de triar un fresc i saludable. Busca agulles verdes i flexibles, evitant aquelles que estiguin seques o marrons. A més, sacseja lleugerament l’arbre per a assegurar-te que no perdi moltes agulles, la qual cosa indicaria que està marcit.

Preparant l'avet per a la seva arribada a casa

Una vegada que hagis seleccionat l’avet perfecte, demana-li al personal de la floristeria que et talli una polzada del tronc. Això ajudarà al fet que l’arbre absorbeixi aigua més eficientment una vegada que el col·loquis en un suport a casa. A més, assegura’t de mantenir l’arbre protegit del vent i el fred extrem durant el transport.

Col·locant l'avet a casa

En arribar a casa, col·loca l’avet en un suport resistent i assegura’t de regar-lo immediatament. Els avets poden absorbir molta aigua, així que revisa el nivell de l’aigua diàriament i assegura’t que el suport estigui sempre ple. Col·loca l’arbre lluny de fonts de calor com a radiadors o xemeneies per a evitar que s’assequi prematurament.

Manteniment durant la temporada

Per a mantenir el teu avet fresc i saludable durant tota la temporada, és important continuar regant-ho regularment i mantenir-ho allunyat de la calor directa. A més, ruixa les agulles amb aigua per a mantenir-les fresques i evita que s’assequin.

Acomiadant-te de l'avet

Una vegada que la temporada nadalenca hagi acabat, recorda reciclar el teu avet. Moltes comunitats ofereixen programes de reciclatge d’arbres, per la qual cosa assegura’t d’aprofitar aquesta opció per a donar-li un bon ús al teu avet després de les festes.

Esperem que aquests consells t’ajudin a mantenir el teu avet natural fresc i bell durant tota la temporada nadalenca! En Ventura Floristes, ens encanta ser part de les teves celebracions.

Recorda que cuidar del teu avet natural no sols garanteix que es vegi bell, sinó que també contribueixes a la sostenibilitat i a cura del medi ambient. Bones festes!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?