Tips per a trasplantar plantes aquesta tardor

La tardor és una època ideal per a trasplantar plantes, ja que les temperatures són més fresques i les pluges són més freqüents. Ventura Floristes vol compartir alguns consells perquè el trasplantament de les teves plantes sigui un èxit.

Per què trasplantar les teves plantes?

El trasplantament de plantes és un procés que consisteix a extreure una espècie del lloc on està creixent, per a plantar-la en un altre lloc diferent. Aquest procés és beneficiós per a les arrels de les plantes, ja que canviar el substrat i assegurar un bon drenatge ajuda al fet que aquesta creixi sanament, s’enforteixi i pugui florir correctament.

Quan és el moment adequat per a trasplantar?

És important determinar el moment adequat per a trasplantar una planta. Generalment, aquesta es realitza abans que la planta comenci la seva floració o època de creixement. Així, la temporada ideal per al trasplantament de plantes és entre el final de l’hivern i el principi de la primavera. Tanmateix, moltes vegades això també depèn de l’espècie en qüestió.

Passos per a trasplantar una planta

Per a realitzar el trasplantament de plantes correctament, és necessari seguir aquests senzills passos:

Quines plantes són ideals per a trasplantar a la tardor?

La tardor és una època ideal per a plantar i trasplantar una gran varietat de plantes. Algunes de les plantes que es poden trasplantar a la tardor són:

Conclusió

Trasplantar les teves plantes a la tardor és una excel·lent manera d’assegurar que creixin sanes i fortes. Seguint aquests senzills passos i triant les plantes adequades, podràs gaudir d’un jardí bell i saludable. En Ventura Floristes estem a la teva disposició per a ajudar-te en tot el que necessitis per a cuidar les teves plantes. No dubtis a contactar-nos!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?