Blog Ventura Floristes

Categories
NEWSLETTER
Espai Ventura

Tendències en forma de flors per aquesta primavera

Des de motius florals minimalistes passant per branques, plantes silvestres, cactus… cada cop són més les persones que aposten per convertir els seus espais en autèntics ambients naturals. En el post d’avui coneixerem les últimes tendències en decoració floral per aquesta primavera-estiu.

Llegir més →
Flors

La tardor amb els cinc sentits

Sabeu aquelles imatges que ens produeixen un nus a l’estómac, aquelles que el cervell evoca com una visió d’emoció, de serenor, de plaer? T’has preguntat com s’originen aquests colors?

Llegir més →
Flors

Decoració, benestar i més

Oxigenen les estances de la casa, ens fan companyia, aporten lluminositat i color, són aromàtiques… Necessites més motius per tenir plantes a casa? Entra al post d’avui i deixa’t convèncer!

Llegir més →
Espai Ventura

Plantes per a tothom

Si vols decorar-te el pis però et consideres una persona maldestre amb la cura de les plantes, aquest post va per tu! Hem preparat un llistat de plantes resistents i que requereixen poca atenció perquè no hagis de renunciar a tenir la casa ben bonica.

Llegir més →
Plantes

Com cuidar les plantes

Tots tenim un amic o conegut que sempre té el balcó replet de plantes. Com s’ho fa? Les canvia amb freqüència o són les mateixes que l’any passat? En el post d’avui us portem consells per perllongar al màxim el cicle biològic de les vostres plantes i que llueixin com el primer dia!

Llegir més →
Espai Ventura

Plantes de temporada

De la mateixa manera que les fruites i hortalisses tenen el seu calendari de temporada, cada varietat de planta té la seva època òptima de creixement. Avui us portem aquelles que tenen la seva temporada de floració durant els mesos de primavera-estiu.

Llegir més →