Les plantes més resistents a la calor

Aquest estiu, decora el teu balcó o terrassa amb les plantes més boniques i duradores

Arriba l’estiu, i amb ell torna la xafogor i les vacances fora de casa, el que converteix aquesta estació en la més temuda per la majoria de plantes. Com que sempre és millor prevenir que curar, per què no fer-nos amb plantes resistents a la calor i al sol i que, a més, siguin fàcils de mantenir? Et proposem algunes opcions que et permetran tenir la casa decorada també a l’estiu i que quan arribi l’època de calor intens no hagis de patir cap baixa.

Geranis

Comencem amb els geranis, per nosaltres un dels imprescindibles de l’estiu. És una planta popular per la seva varietat de colors i formes (trepador, randy, pensament…) i també molt vigorosa. Les altes temperatures no seran un obstacle perquè us creixin forts i vistosos. Només caldrà que les reguis amb bastanta regularitat i no mullis les flors i fulles, ja que podrien cremar-se si estan exposades de manera prolongada al sol.  

Oliveres 

Quan parlem de plantes també hem de tenir en compte els arbustos, com ara les oliveres. Una planta sòbria i duradora que, a més, és tendència actual en decoració. Les oliveres s’adapten perfectament als espais exteriors, poden sobreviure a temperatures superiors als 30 graus i necessiten molt sol. Sí, has llegit bé! És l’aliada perfecta per a l’estiu mediterrani.

Olivera VENTURA Floristes
Olivera

Dàlie

Si t’agraden les flors exuberants necessites fer-te amb unes quantes dàlies pel teu balcó o jardí. El seu bulb, circular i molt original, floreix des de principis d’estiu fins a gairebé finals d’octubre. Encara que aparentment és una planta molt delicada, aquesta reina del jardí només necessita sol, aigua en abundància i procurar que no rebi forts cops de vent que puguin fer caure les flors. Creu-nos, si les veus en directe, t’enamoraràs!

Hortènsies 

Hi ha una expressió que diu: “no hi ha planta més agraïda que l’hortensia”, i quina raó té! A més de ser una planta fàcil de cultivar, quan floreix es converteix en tot un espectacle visual. En aquest cas, sí que requereix d’un cert mimo i cures, però és durant l’estiu que adquireix el seu color més viu i el seu major mida. Les trobaràs en una vasta varietat de colors i formes, però les més indicades per resistir la calor i el sol són l’hortensia paniculata i la Hidrangea macrophylla. En general prefereixen espais amb ombra i sol indirecte.

Hortènsies de VENTURA Floristes
Hortènsies

Lavanda

La lavanda és una d’aquestes plantes que podem tenir boniques els 365 dies l’any. A l’estiu floreix amb ganes i desprèn un aroma molt característic i agradable. El seu to lilós casa amb qualsevol ambient i plantades a la teva terrassa o jardí són el teló de fons ideal per passar bones estones amb amics. Necessita sol i aigua regular per créixer i mantenir-se bonica. A més, en trobaràs de tota mena!

Lavanda variada de VENTURA Floristes
Lavanda

Alguna d’aquestes plantes t’ha robat el cor i has decidit que vols passar un idil·li d’estiu al seu costat? Contacta’ns i trobarem la manera de fer-ho possible.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?