Tendències en forma de flors per aquesta primavera

Decora els teus espais amb les millors flors i plantes de temporada

La primavera és sinònim d’aire pur, de colors vius i vegetació exuberant. Però, com ho podem fer per transportar un trosset d’aquesta sensació a casa nostra? Amb plantes de primavera, per descomptat! Descobriu totes les tendències de decoració amb flors i feu el canvi d’estil que sempre heu somiat. 

Plantes altes

En primer lloc, una de les tendències que trepitja més fort és la decoració amb plantes verdes altes, com ara el bambú, la zamioculca o sansevieria. La idea és jugar amb tonalitats clares per a les parets i mobiliari i que els punts de color els aportin les plantes. Una altra tendència que casa molt bé amb aquest estil és la dels testos de vímet de tons marrons i beix, que aporten molta calidesa als ambients i són una bona opció de decoració.

Sansevieria en test de terracota. Compra les millors plantes verticals a la nostra botiga en línia. Amb eviament a domicili.
Sansevieria en test de terracota. 

Colors dominants

Per aquesta temporada, els colors més buscats són el tons pastel, per exemple els verd menta i els rosa tirant a malva. Els rams monocolor van guanyant terreny i cada cop és més habitual regalar-los i trobar-los en espais amb molta personalitat. Un exemple de flors d’una sola tonalitat que no necessiten companyia per brillar són les margarides blanques o les hortènsies roses.

Cistella de vímet bicolor amb una hortènsia rosa. Compra les millors flors a la nostra botiga en línia. Amb eviament a domicili.
Cistella de vímet bicolor amb una hortènsia rosa.

Jardins verticals 

Pel que fa als negocis en particular, la tendència dels jardins verticals repletes de plantes i flors ja va treure el cap la primavera anterior i ara torna a afirmar-se com una de les més vistoses. Poden servir per delimitar espais i són una manera divertida de cridar l’atenció a possibles clients. En aquest cas, es poden utilitzar plantes i flors d’exterior col·locades en tests individuals, com ara lavanda, peònies o plantes crasses. Si us interessen, a VENTURA floristes som especialistes en decorar i personalitzar parets amb plantes

Flors en forma de lletres

Una altra opció per embellir espais i que està a l’ordre del dia són les lletres o números de cartó decorats amb flors. Podeu posar-hi el nom de la vostra empresa i col·locar-ho a l’entrada, ja sigui amb plantes monocromàtiques (podeu utilitzar el vostre color corporatiu) o de colors variats. Per últim, afegir punts de llum allà on tingueu plantes ajudarà a fer més amplis els espais i crear un ambient de calidesa que convidi a entrar. 

Et convidem a consultar la nostra botiga en línia i deixar-te seduir per la decoració amb flors de primavera i estiu.   

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?