Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Descobreix el significat del color de les roses

Solem associar les roses amb un color vermell intens, però aquestes flors es caracteritzen perquè, a més de ser belles i delicades, també poden apreciar-se en una àmplia gamma de colors. Des de l’antiguitat, les roses han estat reconegudes per ser un símbol d’amor, sensualitat i bellesa en diverses cultures. Generalment, representen l’admiració, l’afecte i el respecte que se sent per algú. A continuació et comptem el significat de les roses segons el seu color.

Significat de roses vermelles

Cuál es el significado del color de las rosas
La rosa per antonomàsia: la rosa vermella, el principal significat de la qual fa referència a l’amor i l’erotisme. A més, el vermell també és el color de les passions que comporten als canvis de l’estat d’ànim a causa de circumstàncies com la vergonya, l’excitació o la ràbia. Aquests simbolismes converteixen a la rosa vermella en el regal per excel·lència dels enamorats: una rosa vermella simbolitza l’amor, la passió, l’atracció, la seducció i l’erotisme, sentiments propis d’una parella. Les roses vermelles també simbolitzen admiració, bellesa y afecte, per la qual cosa són un regal perfecte per a amistats i familiars. En aquests casos, les roses vermelles representen el respecte i l’afalac de l’un cap a l’altre.

Significat de roses blanques

Les roses blanques simbolitzen la puresa, la integritat, la pau i la innocència. El color blanc també es relaciona amb els inicis, la veritat i el bé espiritual, per la qual cosa aquestes roses són molt comunes en els arranjaments florals de noces, batejos i comunions. A aquests significats se li suma el de la feminitat, la perpetuïtat i l’amor pur i sincer. A vegades, s’obsequien roses blanques als sers estimats malalts com a símbol de la ràpida recuperació.

Significat de roses grogues

El groc és un color molt jovial, per la qual cosa les roses grogues s’associen amb la diversió, l’alegria, la bellesa i l’amistat. No obstant això, el groc també pot ser un color associat a la gelosia, l’enveja i l’egoisme. Les roses grogues simbolitzen la felicitat, la intel·ligència i l’amistat, per la qual cosa són un regal estupend per a adolescents i amics, ja que representen la diversió i l’alegria juntament amb la joventut i la bellesa.

Significat de roses taronges

El color taronja es relaciona amb el foc, la diversió, l’extravertit i l’exòtic, així com a relacions socials i amabilitat. Per això, les roses taronges simbolitzen l’entusiasme i l’alegria d’haver aconseguit amb èxit una meta o culminat una etapa. Les roses taronges també s’associen al bon estat d’ànim, a l’agraïment i al suport. I en el que a l’amor es refereix, les roses taronges simbolitzen una relació consolidada.

Significat de roses rosades

El color rosa representa el femení, l’afecte, la protecció i la positivitat. Es tracta d’un color associat a idees positives, per la qual cosa també es vincula a sentiments d’afecte, generositat, amabilitat i amor.

Les roses rosades simbolitzen la bondat, la simpatia, la gratitud i la bellesa d’una persona. Obsequiar una rosa rosada a una persona benvolguda és un gest d’afecte, generositat, respecte, tendresa i admiració. També indiquen gratitud i l’absència de mals sentiments i intencions.

Significat de roses violetes

El color violeta simbolitza l’eternitat i l’espiritualitat, i està molt relacionat amb la màgia. Per part seva, les roses violetes tenen un significat especial, ja que simbolitzen la calma, la lleialtat i la llarga vida.

Cuál es el significado del color de las rosas

Qui regala una rosa violeta està fent una reverència a la bellesa interior de la persona que la rep. Les roses violetes simbolitzen la dignitat, els bons desitjos i les bones festes que se’ls desitgen a les persones.

Significat de roses blaves

El color blau s’associa ambla confiança, la fidelitat i els sentiments que perduren en el temps. Per això, les roses blaves simbolitzen la confiança, l’afecte, l’harmonia, les noves possibilitats, la llibertat i la tranquil·litat.

Donar com a regal una rosa blava o un ram de roses blaves és sinònim d’agraïment i fidelitat. En aquest mateix sentit, obsequiar roses blaves transmet tranquil·litat i bones energies a una persona que està ansiosa o nerviosa.

Si vols dir-li una cosa bonica a un familiar, amic o parella, en VENTURA t’assessorem sobre la teva nova planta, encara que també pots acudir a la nostra botiga en línia per a comprar les teves roses.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?