Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Per què regalem una rosa per Sant Jordi?

L’origen de la rosa

S’acosta el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, una de les dates més esperades pels catalans i catalanes. Aquesta celebració també és coneguda com el dia dels enamorats a Catalunya. Sabeu d’on prové el costum de regalar roses per Sant Jordi? 

Per trobar-ne l’origen ens hem de remuntar sis segles enrere, al segle XV, quan els homes regalaven flors a les dones que estimaven. Aquesta pràctica, en comptes de desaparèixer, amb els anys ha anat agafant volada gràcies a la fira de roses que s’instal·lava al Palau de la Generalitat. Segles més tard, el 1930, a la tradició es va unir un altre dels ingredients indispensables de la diada: els llibres.

Les roses més fresques i de qualitat estan a VENTURA Floristes!

Regala una rosa, o més d’una!

Amb els anys, regalar una rosa s’ha convertit en una pràctica molt habitual entre amics i familiars, i no només entre parelles. A VENTURA Floristes ens hem esforçat com mai perquè ningú es quedi sense el seu detall, posant a la vostra disposició les roses més fresques i de qualitat perquè es conservin el màxim temps possible. 

Us animem a visitar la nostra pàgina, creada especialment per a l’ocasió. Ja podeu encarregar les vostres comandes i decidir si voleu recollir-les a la botiga –sense cost d’entrega– o preferiu que us les portem a casa, amb enviament gratuït a partir de 50€ per als municipis de Barcelona, Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma, Montgat i Tiana. En cas de venir a la botiga, trobareu diferents cues per mantenir les distàncies de seguretat sanitària i agilitzar les entregues. 

A més, per premiar la vostra confiança, les comandes que es facin a la botiga podran participar en el nostre sorteig de Sant Jordi, on un afortunat o afortunada s’endurà dues nits a un dels fabulosos apartaments de la masia rural Mas Rovira. 

Us esperem!

Les roses més fresques i de qualitat estan a VENTURA Floristes!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?