Per què regalem una rosa per Sant Jordi?

L’origen de la rosa

S’acosta el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, una de les dates més esperades pels catalans i catalanes. Aquesta celebració també és coneguda com el dia dels enamorats a Catalunya. Sabeu d’on prové el costum de regalar roses per Sant Jordi? 

Per trobar-ne l’origen ens hem de remuntar sis segles enrere, al segle XV, quan els homes regalaven flors a les dones que estimaven. Aquesta pràctica, en comptes de desaparèixer, amb els anys ha anat agafant volada gràcies a la fira de roses que s’instal·lava al Palau de la Generalitat. Segles més tard, el 1930, a la tradició es va unir un altre dels ingredients indispensables de la diada: els llibres.

Les roses més fresques i de qualitat estan a VENTURA Floristes!

Regala una rosa, o més d’una!

Amb els anys, regalar una rosa s’ha convertit en una pràctica molt habitual entre amics i familiars, i no només entre parelles. A VENTURA Floristes ens hem esforçat com mai perquè ningú es quedi sense el seu detall, posant a la vostra disposició les roses més fresques i de qualitat perquè es conservin el màxim temps possible. 

Us animem a visitar la nostra pàgina, creada especialment per a l’ocasió. Ja podeu encarregar les vostres comandes i decidir si voleu recollir-les a la botiga –sense cost d’entrega– o preferiu que us les portem a casa, amb enviament gratuït a partir de 50€ per als municipis de Barcelona, Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma, Montgat i Tiana. En cas de venir a la botiga, trobareu diferents cues per mantenir les distàncies de seguretat sanitària i agilitzar les entregues. 

A més, per premiar la vostra confiança, les comandes que es facin a la botiga podran participar en el nostre sorteig de Sant Jordi, on un afortunat o afortunada s’endurà dues nits a un dels fabulosos apartaments de la masia rural Mas Rovira. 

Us esperem!

Les roses més fresques i de qualitat estan a VENTURA Floristes!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?