Plantes i flors per regalar el Dia del Pare

Sorprèn amb un regal original pel Dia del Pare

El 19 de març se celebra el Dia del Pare, una data especial en què moltes famílies aprofiten per agrair-los el seu amor incondicional fent-los un detall. Necessites inspiració per trobar el regal perfecte? A continuació et deixem amb unes quantes idees ben originals perquè encertis segur. Perquè sí, als homes també els agrada que els regalin plantes! 

Planta crassa en ampolla de vidre

Les ampolles s’utilitzen des de temps immemorables com a suport per posar-hi flors. L’originalitat d’aquesta opció rau en el fet que l’ampolla està en posició horitzontal i les arrels de la planta ocupen el seu interior. És ideal per posar-la a qualsevol prestatgeria o superfície plana i decorar un espai amb un estil més ‘canyero’. Segur que no s’ho espera!

Planta crassa en ampolla de vidre

Una rhipsalis en un test divertit

Moltes vegades centrem la nostra atenció en les plantes com a elements de decoració però no pensem en la gran varietat de tests que hi ha, alguns de ben divertits i originals. És el cas d’aquests tests de ceràmica amb cares que a dins contenen una rhipsalis, una planta amb ramificacions verdes com si fossin uns cabells. Són ben bonics, veritat?

Una rhipsalis en un test divertit

Una Lova Asplenium amb les arrels a la vista

Si hi ha una planta exuberant i diferent a tota la nostra botiga aquesta és la Lova Asplenium. Aquesta falguera, coneguda popularment com a falguera de nido, creix en una pedra de lava volcànica natural, on les seves arrels s’han ancorat a la mateixa pedra per absorbir-ne els nutrients. És una planta molt especial que sempre crida l’atenció, i no farà falta que la posis a cap test: la pròpia pedra exerceix com a suport natural!

Una Lova Asplenium amb les arrels a la vista

Un Ficus Ginseng 

Els Ficus Ginseng és unes de les plantes més boniques i versàtils per decorar qualsevol espai. La seva arrel gruixuda i la seva forma exuberant, com si fos una escultura, el convertiran en el centre de totes les mirades. És una planta típica del continent asiàtic, que pel seu aspecte recorda al gènere dels bonsais. Un regal que t’acompanyarà tota la vida! 

Un Ficus Ginseng

T’agrada algun producte? Si és així, no dubtis a contactar amb nosaltres perquè puguem preparar el teu regal. Trobaràs la informació de contacte aquí

Si vols seguir mirant més opcions pots consultar la nostra botiga online, on trobaràs un munt d’idees originals pel Dia del Pare. 

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?