Plantes d’interior que absorbeixen la humitat

Tems que apareguin humitats i floridura en les teves parets? Per a evitar això pots ventilar la casa i, a més, decorar la teva llar amb plantes d’interior que absorbeixen la humitat, per a cuidar tant l’estètica del teu entorn com la teva pròpia salut. Recorda que la floridura pot provocar al·lèrgies, problemes respiratoris, artritis i fins i tot migranyes. Per això, volem recomanar-te sis plantes d’interior que absorbeixen la humitat per a mantenir a ratlla la floridura i decorar la teva llar de manera natural.

6 plantes d'interior que absorbeixen la humitat

Begonia

Plantas de interior que absorben la humedad
La begonia és una florida planta d’interior que redueix molt bé la humitat de la casa, o del bany. Coneguda com Begonia semperfloren, aquesta planta t’ajudarà a donar-li un toc de color a qualsevol estada alhora que manté la floridura a ratlla.
El millor lloc per a col·locar la begonia és aquell que tingui molta lluminositat, molta lluminositat, però allunyant-les de les finestres, on la llum directa del sol pot cremar-la.

Aspidistra

La aspidistra és una planta d’interior molt fàcil de cuidar, apta per a mascotes i perfecta per a eliminar la humitat de l’ambient. Es caracteritza per tenir unes fulles d’un verd intens, sense flors. Aquesta planta requereix d’un reg moderat i una temperatura entre els 0 °C i els 21 °C. També es pot col·locar en l’exterior sempre que es mantingui en zones d’ombra.

Tronc de Brasil

El tronc del Brasil, amb el nom científic de Dracaena fragans y i el sobrenom de pal d’aigua, és una espècie originària de climes tropicals que ve molt bé per a decorar amb les seves grans fulles verdes. Aquesta planta és capaç d’absorbir la humitat i, a més, purificar l’aire, ja que també elimina algunes substàncies químiques que són perjudicials per a la salut.

Esparreguera

La esparreguera és una planta que, antany, es deixava veure en molts balcons i finestres. És molt recomanable per a decorar el bany, ja que ajuda a eliminar la humitat i, encara que necessita llum, no fa falta que sigui directa. Els regs d’aquesta planta han de ser moderats, sense deixar que la terra s’arribi a assecar del tot. Es tracta d’una planta molt resistent i una peculiaritat són les arrels, on observem petits bulbs blanquinosos que actuen com a reserves d’aigua. Aquesta reserva supletòria d’aigua li dona molta resistència davant la sequera a la esparreguera.

Cinta

La cinta és una planta molt fàcil de cuidar i de reproduir. Per això, és molt habitual veure-la en les llars, especialment en els banys, ja que és una planta d’interior que absorbeix la humitat. És aconsellable polvoritzar-la de tant en tant. Si té les puntes marrons, significa que està afectada per plagues com l’aranya vermella o que pateix de falta d’humitat.

Falguera arrissada

La falguera arrissada, amb el nom científic de  Nephrolepis exaltata i també conegut com a falguera espasa o falguera de Boston, és una planta d’interior que absorbeix la humitat, ja que necessita d’ambients humits per a sobreviure.
Plantas de interior que absorben la humedad
A aquesta planta li agrada molt la llum, però no li pot tocar el sol directament. A l’hivern, el millor és espaiar els regs, però sense deixar que la terra s’arribi a assecar del tot. Si vols comprar una planta d’interior que absorbeixi la humitat, en VENTURA t’assessorem sobre la teva nova planta, encara que també pots acudir a la nostra botiga en línia per a comprar la teva planta d’interior, que t’espera pacientment per a decorar la teva llar.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?