Plantes perfectes per a l’oficina

En l’entorn atrafegat de l’oficina, envoltat de papers i equips electrònics, a vegades necessitem una mica de naturalesa per a contrarestar l’estrès i la monotonia. Quina millor manera de fer-ho que amb plantes? A més de la seva bellesa estètica, les plantes d’oficina poden millorar l’ambient, augmentar la productivitat i promoure un major benestar per als empleats. 

Descobreix a continuació algunes plantes perfectes per a decorar el teu espai de treball. Ens submergirem en el món verd!

Agregant vida i frescor a l'ambient laboral

Amb més o amb menys cures, les 5 plantes més recomanades per a decorar l’oficina són la falguera de boston, el potos, el cactus de Nadal, la planta esgarrapa i la palma de bambú. Et comptem per què!

La falguera Boston

Aquesta planta tan bonica de fulles verdes i frondoses és ideal per a agregar un toc de frescor a la teva oficina. Les falgueres Boston són fàcils de cuidar i creixen en entorns amb llum indirecta i nivells d’humitat moderats. A més, purifiquen l’aire en filtrar toxines comunes presents en els edificis d’oficines, com el formaldehid i el xilè. T’animes a col·locar un d’aquestes falgueres en un racó del teu escriptori i gaudir de la seva acolorida verdor?

Plantas perfectas para la oficina

El potos

També conegut com a “heura del diable”, el potos és una planta d’interior popular a causa de la seva resistència i capacitat per a sobreviure en condicions de poca llum, és a dir, pot aportar un toc de vitalitat fins i tot en les oficines més fosques. Les seves fulles en forma de cor varien en color, des del verd fosc fins al verd clar amb taques grogues o blanques. El potos és una excel·lent opció per a decorar prestatgeries o penjar en tests penjants. No sols afegeix un toc de naturalesa, sinó que també ajuda a filtrar l’aire i eliminar contaminants comuns.

El cactus de Nadal

Si busques una planta d’interior de baix manteniment perquè combines teletreball amb presencialitat, però igualment vols veure el teu escriptori decorat, el cactus de Nadal és perfecte per a tu. Amb les seves cridaneres flors en tons rosats, vermells o blancs, aquesta planta agregarà un toc de color i alegria al teu espai de treball. Els cactus de Nadal requereixen llum indirecta i reg moderat, per la qual cosa són ideals per a aquells que no tenen molt temps per a dedicar a cura de les plantes.

La planta esgarrapa

Plantas perfectas para la oficina

Aquesta planta perenne és coneguda per les seves fulles llargues i primes que, com el seu nom indica, s’assemblen a les potes d’una aranya. Es tracta d’una planta altament adaptable i creix bé en una àmplia gamma de condicions d’il·luminació, des de llum brillant fins a ombra parcial. A més, és un excel·lent purificador d’aire, eliminant substàncies tòxiques com el monòxid de carboni i el formaldehid.

La palma de bambú

Si desitges agregar un toc d’elegància tropical a la teva oficina, considera la palma de bambú. Aquesta planta d’interior de fulles verdes i suaus és perfecta per a espais amb poca llum. A més, la palma de bambú és una excel·lent humidificadora natural, ajudant a mantenir un nivell d’humitat òptim en l’ambient sec de l’oficina. I no sols això, hi ha qui la flama el bambú de la sort i sempre té una planta especial decorant un racó de l’oficina per a assegurar l’èxit de l’empresa.

Recorda que, independentment de les plantes que triïs, és essencial cuidar-les adequadament perquè prosperin. Assegura’t de proporcionar-los la quantitat adequada d’aigua, llum i nutrients segons les necessitats de cada espècie. A més, no oblidis netejar les fulles regularment per a mantenir-les lliures de pols i permetre que realitzin la fotosíntesi de manera eficient.

En resum, decorar la teva oficina amb plantes és una excel·lent manera de crear un ambient agradable i estimulant. A més d’embellir l’espai, les plantes ofereixen beneficis per a la salut i el benestar dels empleats. Així que no dubtis a agregar algunes d’aquestes plantes perfectes al teu entorn laboral. Et sorprendrà com poden transformar la teva oficina en un lloc més verd, fresc i acollidor!

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?