Plantes que ens ajuden a purificar l’ambient

 Les plantes li donen molta més vida a la teva casa, però sabies que hi ha plantes que ens ajuden a purificar l’ambient? Algunes plantes donen més oxigen del que consumeixen i eliminen les substàncies nocives de l’aire, mantenint-lo net.

Saps quines plantes són? Perquè t’ho expliquem! Aquestes són algunes plantes que ajuden a purificar l’aire per aprofitar al màxim tots els seus beneficis.

Quines plantes netegen l'aire?

 Existeixen moltes plantes que netegen l’aire, així que et parlarem d’algunes d’elles:

Areca:

Si tens bastant espai a la teva casa, una areca gran farà meravelles amb l’aire. Pots col·locar-la al costat de la finestra i combinar-la amb heures, filodendres o falgueres

Dràcena

Aquesta planta d’origen africà s’ha adaptat molt bé a interiors i és capaç d’eliminar els compostos tòxics que allibera el fum del tabac, a més de captar fins a un 20% de la pols suspesa en l’aire

Ficus

Aquesta és una de les plantes més purificadores d’aire, perquè filtra les substàncies volàtils dels productes adhesius que podem arribar a respirar. I també és capaç d’esmorteir el soroll!

Espatifili

Decorativa i fàcil de mantenir, aquesta planta absorbeix l’excés d’humitat, aconseguint evitar la formació de floridura en les parets. També purifica l’aire de l’ambient.

Plantas que nos ayudan a purificar el ambiente

Palmera xinesa

Aquesta planta neteja pràcticament tots els tòxics de l’aire, sobretot el formaldehid, el xilè, l’amoníac o el benzè, responsables d’afeccions respiratòries en bronquis, pulmons i mucoses.

Filodendre

Aquesta planta elimina el formaldehid, un tòxic abundant en interiors i l’exposició prolongada dels quals a baixa concentració pot causar la síndrome dels “edificis malalts”, provocant maldecaps, cansament o alteracions cutànies.

Cintes

Aquesta planta és capaç de renovar pràcticament l’aire de l’ambient, ja que elimina el 96% del CO. També redueix els nivells de benzè, toluè i formaldehid.

Potos

Aquesta planta elimina eficaçment de l’aire el benzè, el xilè i el formaldehid.

Plantas que nos ayudan a purificar el ambiente

Heura

L’heura de fulla petita elimina de l’aire en 24h entre el 80 i el 90% del benzè, present en plàstics, resines o fibres sintètiques

Aglaonema

Aquesta planta purificarà l’aire de contaminants com el xilè i el toluè, molt utilitzats en els productes de neteja i que respirem.

Orquídia

Aquesta planta pot absorbir el xilè de l’ambient, una substància nociva per a la salut que s’utilitza en pintures, coles i vernissos.

Sansevieria

Aquesta planta elimina de l’aire que respirem tòxics com el benzè, el toluè, el xilè, el tricloroetileni i el formaldehid, present en pintures, tèxtils o tovallons de cel·lulosa.

Les plantes recomanades per a asmàtics

 Les persones asmàtiques passen una mala estona amb un aire contaminat, sobretot amb l’arribada de la primavera i el bon temps. Per sort, les plantes que hem esmentat són molt efectives per desinflamar els pulmons.

 

Plantes com el agalonema, la falguera, l’orquídia, el espatifilo i el ficus són molt efectives per als asmàtics. També ho és el cactus, una planta capaç de purificar atmosferes interiors, normalment carregades de compostos químics invisibles, que la gran majoria de les plantes poden absorbir. La falguera també és especialment útil, ja que elimina compostos tòxics freqüents en l’aire, molt perjudicials per als asmàtics.

Existeixen plantes d'interior per a fumadors?

 De nou, moltes de les plantes que hem esmentat són perfectes també per a fumadors, ja que eliminen l’olor de tabac i els tòxics que deixa el seu fum en l’ambient.

El ficus és una de les millors plantes per a eliminar l’olor de cigar, el qual sol presentar-se com un arbre o arbust, que ajuda a purificar l’aire i és ideal per a l’interior d’una casa o oficina. També són magnífics els crisantems, el aglaonema, la cinta, la llengua de tigre i la dràcaena.

Oi que t’han fet venir ganes d’omplir la teva casa de flors i plantes? Doncs en VENTURA tenim totes les plantes i flors que necessites per a donar-li un toc d’alegria i vida a la teva llar i oblidar-te de l’estrès. Posa’t en contacte amb nosaltres i troba a la teva nova companya de pis en el nostre catàleg en línia.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?