Les millors flors per als al·lèrgics al pol·len

 Vols omplir la teva llar de vida amb plantes i flors, però tens al·lèrgia al pol·len? Bones notícies: existeixen flors i plantes aptes per a persones al·lèrgiques, ja que tenen un pol·len molt pesat i és difícil que l’aire el pugui moure. A més, les flors que comprem no solen estar “obertes del tot”, per la qual cosa no desprenen pol·len que pugui surar en l’aire.

 

I quines plantes i flors són aquestes? Continua llegint, perquè t’expliquem quines són les millors flors i plantes per a les persones al·lèrgiques al pol·len.

Quines plantes no donen al·lèrgia?

 A continuació veuràs algunes plantes i flors aptes per a persones al·lèrgiques al pol·len.

Les roses

Un clàssic en el món de les flors. De fet, potser la flor més coneguda i també la més regalada, perquè mai defrauden. Les roses a penes desprenen pol·len, ja que a casa no arriben a obrir-se prou com per apreciar els seus estams. A més, pots preservar-les perquè es mantinguin sempre amb la seva forma característica.

Les hortènsies

Les hortènsies omplen la teva llar de color gràcies a les seves diferents pigmentacions i, a més, no desprenen gens de pol·len. Són boniques, elegants i molt saludables, per la qual cosa qualsevol persona pot gaudir de la seva companyia.

Mejores flores alergicos al polen

Les cales

Les cales són unes flors grans, blanques i elegants que alegren qualsevol llar. I encara que soni irònic per als al·lèrgics, la primavera és el millor moment per gaudir-les en les seves nombroses grandàries i colors.

Les orquídies

De colors i grandàries diverses, les orquídies són unes precioses flors que alegren qualsevol racó. És una de les famílies amb més varietat i es poden trobar durant tot l’any. A més, és una planta molt resistent que manté la seva flor intacta durant molt de temps i que requereix poques cures.

que plantas no dan alergia

Les tulipes

Flores primaverals per excel·lència. Les tulipes són cridaneres i donen un toc de color molt saludable, ja que el seu pol·len no afecta a les persones al·lèrgiques.

Els clavells

Els clavells són tradicionals per excel·lència i no solen faltar en una casa on abunden les plantes. Els seus colors són cridaners i la seva flor sempre dona un toc de color, a més de ser apta per a les persones al·lèrgiques.

Les flors seques produeixen al·lèrgies?

T’apassionen les flors però cada vegada que t’acostes a elles comencen els esternuts? Si no pots tenir-les fresques a casa, una bona alternativa és la d’assecar les flors, perquè les flors seques es troben preservades i no produeixen al·lèrgia.

Les flors seques són flors naturals que s’han deshidratat a través d’un procés i tractament per a mantenir la seva bellesa i frescor, sense necessitat d’absorbir aigua o llum. Quan les flors arriben al seu punt màxim d’esplendor, es talla la tija i se’ls aplica diferents tractaments d’assecat i conservació.

Si vols saber com conservar les flors seques, en VENTURA ja, t’ho expliquem tot sobre les flors seques, encara que també pots acudir a la nostra botiga en línia per a comprar les teves flors seques ja preparades i esperant-te pacientment per a decorar la teva llar. Com veus, el pol·len ja no és una excusa, així que… A què esperes?

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?