La importància d’un bon gerro per als amants de les flors

Quan entres en una casa i et trobes amb un bell gerro en el qual es llueixen unes boniques flors, estàs aprenent molt dels propietaris, com que cuiden amb molta manyaga l’aspecte de la seva llar atenent cada ínfim detall decoratiu, i que també cuiden de les seves companyes, les plantes.

Un bonic gerro amb flors recentment tallades en un detall que canvia de manera sorprenent l’aspecte de qualsevol estada. Aquí resideix la importància d’un bon gerro per als amants de les flors. Vols saber més sobre els tipus de gerros per a flors? Continua llegint!

Per què triar un bon gerro per a les teves flors?

Els gerros són un element decoratiu indispensable. No sols adornen pel seu contingut, sinó que ells, en si mateixos, són el detall. Si, per exemple, el teu saló és molt elegant, no és el mateix posar les teves flors en un gerro recarregat que en una ampolla de vidre reciclada, veritat?

D’altra banda, és molt important trobar un bon lloc per a les teves flors, i quin millor lloc que un gerro? Aquests aporten un toc de naturalitat i vida a la llar en permetre albergar les belles flors. Un element decoratiu simple, però molt efectiu, ja que ajuda a mantenir les flors a la vista perquè omplin l’estada amb la seva aroma, vitalitat, puresa i bellesa.

Com triar un bon gerro?

A l’hora de triar un bon gerro per a les teves flors, has de tenir en compte la decoració de l’estada on el vagis a col·locar: el color predominant, el tipus de mobiliari, si és una estada gran o petita… Són petits detalls que han de tenir-se molt en compte, perquè una mala elecció podria destruir l’harmonia de l’ambient.

Per exemple, si col·locaràs el gerro en el teu saló i aquest és de colors neutres, un gerro de colors vibrants pot causar un contrast molt interessant, i viceversa. També són molt recorreguts els gerros de cristall, perquè deixen veure les arrels de les flors i aporten molta més puresa i naturalitat a l’ambient. En resum: l’ideal a l’hora de buscar un gerro per a les teves flors és trobar un equilibri.

Tipus de gerros per a les flors

Segons el material, hi ha quatre tipus de gerros que pots triar perquè descansin les teves flors: gerros de ceràmica, de cristall, de fusta i de metall. Repassem les característiques de cadascun.

Gerros de ceràmica

La ceràmica és un material replet d’història. Porta usant-se des de l’antiguitat per a crear tot tipus d’utensilis i elements decoratius, i sobreviu en la nostra època en moltes formes, com ocorre amb els gerros de ceràmica.

Existeixen molts dissenys en el que a gerros de ceràmica es refereix, per la qual cosa són una opció molt versàtil. Per exemple, en una estada minimalista quedarà estupend un gerro de ceràmica de color blanc i textura rugosa. A més, la ceràmica és un gran aïllant tèrmic, per la qual cosa les teves flors tindran aigua fresquita per a estona.

Gerros de cristall

Una de les opcions favorites dels amants de les flors. Els gerros de cristall són una opció excel·lent perquè, en ser transparents, mostren tant l’aigua com la tija de les flors que hi ha en el seu interior. Això permet crear un ambient molt més lluminós, ampli i natural. De manera que els gerros de cristall són perfectes si vols donar-li protagonisme a les teves flors.

Existeixen molts tipus de gerros de cristall, amb tota mena de formes i grandàries, que queden estupendament en la llar. Això sí: t’obligaran a cuidar molt bé de l’estètica de les flors i a canviar l’aigua diàriament, perquè no hi ha res més desagradable que veure un gerro amb flors d’aspecte descurat i amb l’aigua bruta.

Gerros de fusta

Si busques crear un ambient rústic i molt natural, els gerros de fusta són per a tu. Aquest tipus de gerros albergaran les teves flors amb molta naturalitat, creant un conjunt harmoniós on la puresa és la protagonista.

Els gerros de fusta solen presumir d’un disseny sostenible, havent estat fabricats de manera artesanal i amb uns acabats d’aspecte rústic i amb algunes “irregularitats” col·locades a propòsit per a donar-los cert encant. Si t’agrada la decoració natural, aquest tipus de gerros t’encantaran.

Gerros de metall

Els gerros de metall estan fabricats, majorment, en alumini. Solen tenir dissenys sobris i tradicionals o, per contra, dissenys molt minimalistes que queden molt bé en aquesta mena d’estades, d’aspecte modern i senzill. Però triïs el disseny que triïs, els gerros de metall sempre aportaran elegància.

Això sí, els gerros de metall són més sensibles a la corrosió a causa del seu material, de manera que has de saber com netejar-los i cuidar-los molt bé perquè conservin el seu aspecte elegant.

Compra gerros per a decorar la teva casa

Ara que has vist l’importants que són els gerros per a les flors, és hora que compris gerros per a decorar la teva llar. Però amb què omplir-los? Perquè amb les flors més belles que puguis trobar. En VENTURA tenim totes les plantes i flors que necessites per a donar-li un toc d’alegria i vida a la teva llar, incloent rams de flors i gerros de cristall per a donar-li un toc de frescor i color a la teva vida.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?