Quines són les millors plantes per a interior?

Segur que alguna vegada has entrat a una casa plena de plantetes i has pensat quin gust estar allà. Les plantes sempre li donen un toc alegre a qualsevol llar, però no tothom se sent preparat per a cuidar-les.

Afortunadament, hi ha una gran quantitat de plantes diferents, i algunes d’elles són perfectes com a plantes d’interior per molts motius: són plantes d’interior que necessiten poca llum, són plantes d’interior resistents, necessiten pocs cuidats… Perquè escollis la planteta adequada per a tu i la teva llar, t’expliquem quines són les millors plantes d’interior.

Plantes d’interior que necessiten poca llum

Casa teva està orientada al nord o te moltes finestres però hi entra poc sol directe? No passa res, perquè aquestes plantes d’interior que necessiten poca llum et permetran crear un jardí interior de pel·lícula:

Menta: aquesta planta d’interior, que a més és aromàtica, prefereix la semiombra, ja que el sol panseix les seves fulles. Necessita terra humida i un test amb bon drenatge per evitar que l’aigua s’estanqui, a més de ser regada de forma regular i abundant.

 

Calathea: esta planta procede de la selva tropical húmeda, por lo que no necesita sol directo.

 

Aloe Vera: esta planta se las apaña con un poco de claridad, pues el sol directo quema sus pencas. También necesita una tierra que drene bien el agua. Y es muy beneficiosa, pues mejora el aire y promueve el buen sueño.

 

Cinta: la cinta es una planta que necesita poca luz y purifica el aire. Está bien situada en lugares con sombra o semisombra.

Mejor planta de interior

Filodendre de Fulla de Cor: aquesta planta trepadora que suporta molt bé els espais amb poca llum i mai ha de donar-li de forma directa el sol. Al ser una planta tropical, sí que necessitarà humitat. 

Espatifilo: probablemente, la planta de interior más popular. El sol directo puede quemarla, por lo que es perfecta para interiores con poca luz. Al regarla debes evitar dejar agua en el plato para que sus raíces no se pudran.

Helecho de Maidenhair: frondoso y decorativo, el helecho de Maidenhair se las apaña genial en rincones en semisombra siempre y cuando lo riegues regularmente para mantener su tierra húmeda. También se recomienda colocarlo en una maceta de barro o cerámica poco profunda y amplia, pues necesita espacio para crecer.

Plantes d’interiors grans

Si busques plantes de grans dimensions tant dins com fora de casa, aquestes plantes d’interior grans no requereixen de gaire cura:
Kentia: Aquesta és una de les plantes d’interior grans més elegants que pots tenir a casa teva. Té fulles verdes molt fines i pot arribar a ser molt alta.

Ficus: si busques una opció natural i que destaqui, el ficus és per a tu. No necessita de gaire cura i creix molt bé; tant, que pot arribar a aconseguir una gran envergadura.

Monstera: Aquesta planta es caracteritza per les seves grans fulles partides. No necessita de gaires cures i pot servir tant per interior com per a exterior.

Dracena: Una planta d’interior molt popular perquè requereix de poques cures i ajuda a descontaminar l’aire, si tens mascotes a casa, ves amb compte perquè aquesta planta pot ser tòxica. 

Areca: aquesta planta és molt comú als racons de les llars, sobretot a aquells que tenen molta llum, ja que és una planta de fulles verdes molt fines que necessiten llum intensa. També pot purificar l’aire.

Mejor planta para interior

Plantes d’interior resistents

Si vols omplir l’interior de casa teva de plantes però ets principiant en la matèria o poc constant en la seva cura, aquestes plantes d’interior són les teves millors aliades.

Sansevièria: d’acord, a aquesta planta li encanta el sol, però també pot adaptar-se a zones poc lluminoses. És una planta resistent, dura i longeva. A penes necessita cures i és molt vistosa

Pothos: Aquesta planta d’interior és bén coneguda per la seva durabilitat i resistència. Un altre dels seus beneficis és que purifica l’aire i acaba amb les males olors. També és eficaç als interiors eliminant part de la contaminació ambiental com el formaldehid, el xilè i el vencé.

Planta d’elefant: Una planta interior alta que es caracteritza pel seu tronc gruixut, semblant a la pota d’un elefant. Necessita molta llum, tot i que no directa.

Arbre de Jade: Una de les plantes més conegudes del món, amb les seves fulles carnoses i la seva forma d’arbre petitet. Resisteix molt bé a la sequedat.

Maranta leuconeura: Aquesta planta necessita molta llum, tot i que indirecta. També li agrada la humitat ambiental. Ben cuidada, és una planta molt robusta.

Croton: Aquesta acolorida planta d’interior és fàcil de cuidar i, sobretot, omplirà casa teva amb el seu particular i vistos colorit. Necessita molta llum, però sense sol directe, pel que al costat de la finestra es desenvoluparà perfectament. També li agrada la humitat ambiental.

Millor planta interior

Plantes d'interior amb flor

Si el que busques és una planta d’interior que t’enamori amb les seves flors, aquí tens algunes plantes d’interior amb flor que li donaran molta alegria a qualsevol estància on la posis.

Violeta africana: la violeta africana pot donar-te flors d’interior durant tot l’any. Només has de posar-la al costat de la finestra perquè la llum del sol la faci florir, i posar-la a un plat amb aigua durant hores per després retirar-li l’excés d’aigua.

Pachira: Una d eles plantes d’interior més utilitzades és la Pachira. Si el que busques és afegir una planta resistent i que, a més, tingui flors, aquesta és una de les millors opcions. Les seves grans fulles, palmejades i brillants li donen un toc molt especial a qualsevol racó de la casa. A més a més, gràcies al seu esvelt i trenat tronc, pot emmagatzemar una gran quantitat d’aigua.

Anthurium: Una de les plantes m´rs resistents. La seva flor, molt característica, és una espiga rodejada d’una fulla de color intens amb forma de cor. Tot i que el seu color més habitual és el vermell, també te la pots trobar en blanc, púrpora, taronja i fins i tot en negre. Com és una planta tropical necessita una temperatura superior als 15ºC.

Mejor planta para interior

Plantes d’interior per a l’oficina

Les plantes d’interior per a oficina poden aportar un ambient relaxant durant la feina i, al reduir l’estrès, fomentar la productivitat. Aquestes són algunes de les millors plantes d’interior per a oficina:

• Fittonia: Destaca per la seva increïble senzillesa. L’ideal és tenir-la en un espai lluminós, però sense que rebi sol directe. El que sí que s’ha de vigilar és el reg. És una planta demandant d’humitat, també en l’ambient.

• Cactus: Petits, senzills i resultons. Els cactus són els companys per excel·lència de les oficines, i amb tota la raó del món. A més de ser summament resistents, no exigeixen ser rigorosos amb el reg. Bastarà fer-ho una vegada a la setmana.

• Spathiphyllum: perfecta per a aquells que volen gaudir de quelcom semblant a a una flor. Això és per les seves branquetes petites que es solen confondre amb la floració, i que destaquen pel seu blanc sobre el verd intens de les fulles. Les cures del spathiphyllum són senzills: bona lluminositat i reg habitual. Així i tot, també és una planta per a oblidadissos ja que, en cas de faltar-li aigua, la planta ens avisarà desmaiant les seves fulles.

Mejor planta interior

A ventura tenim totes les plantes i flors que necessites per donar-li un toc d’alegria a la teva llar i oblidar-te de l’estrès. Posa’t en contacte amb nosaltres i troba a la teva nova companya de pis al nostre catàleg online.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?