Quines són les plantes i flors que més tarden en marcir-se?

A l’hora de triar flors i plantes per a la seva llar, algunes persones volen saber quines són les que més triguen a marcir-se perquè volen que durin molt temps per a gaudir de la seva bellesa durant mesos.

És aquest el teu cas? Perquè continua llegint, perquè et comptarem quines són les plantes i les flors que més triguen a marcir-se, i com conservar-les durant més temps.

Les 3 flors que triguen més a marcir-se

 És inevitable: una vegada es tallen les tiges de les flors, comença la seva deterioració. Aquest es pot minimitzar o retardar amb alguns mitjans, però això no lleva que les flors acaben per marcir-se. Per això és bo saber quines són les tres flors que més triguen a marcir-se:

Crisantems

Els crisantems són unes de les flors més duradores que hi ha. Poden durar diverses setmanes, fins a un mes fins i tot. Això sí, cal informar de les cures bàsiques, ja que els crisantems necessiten continus canvis d’aigua per a estar frescos per molt de temps.
plantas que tardan en marchitarse

Clavells

els clavells són unes altres de les flors que més triguen a marcir-se. Duraran diverses setmanes si es mantenen en un lloc fresc i els clients renoven l’aigua cada dos dies aproximadament.

Orquídies

Les orquídies poden transmetre una falsa sensació de fragilitat. Són flors molt resistents, fins i tot després d’haver estat tallades. Pot durar molt de temps en perfecte estat, fins a tres setmanes. Això sí, cal explicar bé les cures que necessiten. Per exemple, cal substituir l’aigua cada dos dies i anar llevant aquells pètals o flors que es marceixin.

Consells perquè les plantes i les flors triguin més a marcir-se

 Si tens plantes o flors tallades a casa i vols que durin molt temps, necessites cuidar-les adequadament. Però també pots recórrer a altres mètodes perquè triguin més a marcir-se, sobretot en el que a flors es refereix.

El primer de tot és buscar un bon recipient i col·locar-lo en una zona fresca però sense corrents d’aire i evitant la llum solar directa, ja que aquesta fa que les flors es marceixin més ràpidament. Tampoc és recomanable col·locar les plantes o flors prop de la calefacció. Quant al recipient, ha de permetre albergar almenys un llibre d’aigua perquè pugui cobrir bé la tija en el cas de les flors.

Plantas y flores que ma stardan en marchitarse

Un truc casolà és afegir dues cullerades de sucre en l’aigua, la qual cosa li proporciona nutrients a la flor i promou l’obertura de les flors. També pots afegir dues cullerades de vinagre blanc i remoure bé per a inhibir el creixement de bacteris i mantenir les flors seques durant molt més temps.

 

Un altre consell que també repercuteix és retirar totes les fulles inferiors de les flors perquè no hi hagi cap en l’aigua, així com fer un tall en diagonal en les tiges mentre estan sota l’aigua, per a afavorir que el sistema vascular de les plantes absorbeixi els nutrients.

Oi que t’han fet venir ganes d’omplir la teva casa de flors i plantes? Perquè en VENTURA tenim totes les plantes i flors que necessites per a donar-li un toc d’alegria i vida a la teva llar i oblidar-te de l’estrès. Posa’t en contacte amb nosaltres i troba a la teva nova companya de pis en el nostre catàleg en línia.mattis, pulvinar dapibusllegeixo.

Novetats ventura

T'avisem de les novetats per a dates especials. No t'ho perdis!

Open chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿En que te podemos ayudar?